Kedai Kebun dan Nurseri Putrajaya

Promosi Pokok Tin

Promosi Pokok Tin


Anda ingin mencuba menanam pokok tin dan ingin mendapatkan pokok tin pada harga yang rendah?

Kami dari Kebuna menawarkan pokok tin pada harga yang berpatutan dan dengan tawaran promosi ini, anda boleh mendapatkannya pada harga serendah RM30! Kebuna berada di Desa Pinggiran Putra iaitu berhampiran dengan Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, dan Bangi. Lokasi Kebuna boleh dijumpai di dalam Waze dan Googlemaps. Kami juga menawarkan pelbagai barangan berkebun dan pertanian yang anda boleh lihat di kedai online kami.

Jika anda baru mengetahui tentang pokok tin, kami menggalakkan anda menonton video di bawah yang bertajuk ‘Pokok Tin: 3 Perkara Penting Anda Perlu Tahu

Harga biasa pokok tin bermula dari hanya RM35 dan varieti utama yang kami jual adalah IBT yang rajin berbuah serta mengeluarkan buah yang besar dan sedap.

Jika anda Share halaman ini dan Like Facebook Page kami dengan menekan butang di bawah, anda akan mendapat untuk pokok pertama diskaun RM5!

1. Share halaman ini

 

 

2. Like Facebook Page kami

(Jika anda melihat bermakna anda sudah Like Page Kebuna)

 

[efb_likebox fanpage_url=”kebuna.garden” box_width=”300″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”No Effect” ]

3. Beli pokok tin pada harga yang lebih murah di Kebuna!

Kebuna Enterprise (002596900-V)
No. 1, Jalan Pinggiran Putra 3/5,
Desa Pinggiran Putra,
43000 Kajang, Selangor.

LIHAT PRODUK
Operasi Sewaktu COVID-19