Kedai Kebun dan Nurseri Putrajaya

Kebuna Share

Kebuna Share


Bayangkan jika semua ilmu yang bermanfaat boleh didapati oleh sesiapa sahaja dengan amat mudah, pastinya ia akan membawa kepada perkembangan yang amat positif kepada masyarakat. Kami percaya jika semua ilmu pertanian dapat diakses dengan mudah, ianya akan memberikan impak yang besar kepada kualiti dan pengeluaran pertanian negara ini.

Kebuna Share adalah satu usaha kami untuk memudahkan akses kepada ilmu pertanian dengan menyediakan repositori bagi sebarang penulisan yang mengandungi ilmu-ilmu pertanian merangkumi pelbagai bidang. Buat masa ini telah ada lebih 100 penulisan dengan jumlah lebih 3500 muka surat yang anda boleh dapatkan dan kami akan berusaha untuk menambahkannya lagi.

Kami menyediakan Kebuna Share secara terbuka, bermakna sesiapa sahaja boleh mendapatkan penulisan-penulisan yang disediakan tanpa sebarang had atau bayaran. Jika anda hendak membantu menambahkan lagi ilmu yang terdapat di dalam Kebuna Share, anda boleh menggunakan fungsi upload melalui link di bawah. Kami berharap usaha kami dengan bantuan anda boleh membantu memperkasakan lagi arena pertanian negara ini.

LIHAT PRODUK
BROWSE PRODUCTS
CARA ORDER
CARA ORDER
HOW-TO ORDER
Kursus Pengendali Makanan ONLINE